Find din kerne

og få arbejdsglæde

Jeg hjælper mennesker med at finde arbejdsglæden igen
og designe en meningsfuld karriere.
– Maja Olsen-Stahl

Find din kerne

og få arbejds-glæde

Er du glad for dit arbejde?
Jeg hjælper mennesker med at finde arbejdsglæden igen
og designe en meningsfuld karriere.
– Maja Olsen-Stahl

er du glad for dit arbejde?

Svar selv på de 5 spørgsmål i videoen

Du bruger en stor del af dit liv på at arbejde. Er du ikke tilfreds med det, du laver, går det ud over livskvaliteten. Du mangler energi og overskud – og længes bare efter næste weekend.

Men du kan sagtens skabe et arbejdsliv, som er spændende og meningsfuldt – og som giver dig en hverdag med glæde og overskud.

Se videoen og få svar på følgende spørgsmål

Manglende glæde, mening og retning kan være et tema uanset om du er selvstændig, iværksætter, ledig eller i job. Jeg har lavet en video til dig, hvor du får svar på:

· Hvordan du undgår at sidde fast i et leverpostejsfarvet arbejdsliv år efter år (næsten alle mine kunder har begået denne fejl)?

· Hvilke 3 trin du skal igennem for at finde glæde, mening og retning i dit arbejde (og hvorfor det er vigtigt at tage dem i den rigtige rækkefølge)?

· Hvordan du kommer fra tanke til handling?

Se videoen hvor Per fortæller om hans forløb hos Maja og hvordan han er kommet fra at være direktør i flere internationale virksomheder, til idag at være helt et med sin kerne.

Per Temmesen

Tidl. direktør, Landrover Scandinavien

Jeg valgte at få hjælp af Maja fordi jeg selv var optaget af KERNE begrebet – om at finde ind til kernen i min business – og Majas set-up og personlighed tiltalte mig.

Maja er super behagelig, giver tid til refleksion og Læs mere

har samtidig overblikket så man som kunde bare kan koncentrere sig om processen.
KERNE processen har rykket mig derhen, hvor jeg har en helt klar sætning – mit hvorfor – som jeg har med i det, jeg beskæftiger mig med.
Eva Schmidt

Stifter, EVAS

Se videoen og mød denne karismatiske kvinde, der gik fra at være hjemmegående husmor til at finde sin sande kerne og skabe en ny karriere og levevej.

Mia Isager Lykke

Medejer

Jeg deltog i en KERNE proces i efteråret 2015, som blev faciliteret af Maja. Mit formål med processen var at blive afklaret med min egen KERNE, hvilket både understøtter mine egne værdier, men også min virksomheds – Wecademy.Læs mere

Jeg oplever Maja som utrolig dedikeret og meget nærværende under hele processen. En proces hvor der åbnes op for det indre, som præger vores adfærd og værdier.

Med KERNE processen kan jeg med en kort sætning matche mit værdigrundlag op mod de kunder og samarbejdspartnere som jeg samarbejder med. Ved gennemførelsen af KERNE processen oplever jeg, at jeg efterfølgende er fuldstændig klar i mit værdifundament – både som menneske, men også som virksomhed.

”Jeg opbygger ligeværdige og meningsfulde fælleskaber, der giver energi og frihed”

Anne-Mette Rønholt

Stifter, WECADEMY

Jeg deltog i en KERNE process fordi jeg ville udvikle min forretning. Efter at have været selvstædig i 2,5 år med eget web-bureau, synes jeg efterhånden at min forretning lignede alle de andre web-bureauer. Alt jeg fortog mig, de produkter jeg tilbød Læs mere

og den service jeg ydede var ligesom alle de andre.
Jeg tænkte, at hvis det virker for andre, så virker det også for mig. Sådan er det bare ikke.
Bag det lå også en frygt for at skille sig for meget ud, fordi hvis man vælger noget til, vælger man noget andet fra. Og den erkendelse kan være svær at sluge i en lille virksomhed, hvor man gerne vil være venner med alle.
For mig betød KERNE processen, at genfinde min egen stemme, at finde frem til det som JEG kan stå inde for.
Og det skal jeg da lige love for, at det har udviklet forretningen. I kølvandet på processen kom et helt nyt produkt, som ingen andre tilbyder og en meget tydelig kommunikation af, hvad jeg og min forretning står inde for.
Det giver en ufattelig ro og evne til at træffe hurtige beslutninger, samt muligheden for videreudvikling som er i tråd med min kerne.
Og så jeg har jeg iøvrigt fået bekræftet min kærlighed til pandekager 🙂 Tak for det Maja, du får de varmeste anbefalinger.
Jasmin Sommer

Indehaver, GoKiwi

work shop

Invester i din arbejdsglæde – skab en meningsfuld karriere.
Her kan du se mere om, hvordan jeg hjælper dig gennem de tre trin til arbejdsglæde og en meningsfuld karriere.

Trin 1: Find din kerne

Hvis du vil have succes med at ændre dit arbejdsliv kræver det, at du har et solidt fundament og et indre kompas, du kan stole på.

Det arbejder vi med i Trin 1:
Find din kerne.

Du og jeg arbejder sammen i et intensivt forløb på 4 timer, hvor du bliver bevidst om dit livsformål og dine personlige værdier – din kerne.

Resultatet er din personlige kernesætninger, der fortæller, hvad der driver dig, motiverer dig og gør dig glad.

Du lærer, hvordan kernesætningen skal bruges som værktøj, når du begynder at udvikle et arbejdsliv med mere glæde og mening. Sammen skræddersyr vi konkrete metoder, der passer til dig og sikrer, at du får gavn af kernesætningen som fundament og kompas.

Hvad er der i pakken?

4 timers personlig workshop – bare dig og mig
1 x opfølgning på telefon/Skype

Trin 2: Find den nye retning

Når kernen er på plads, får de fleste lyst til at forandre noget i deres arbejdsliv. For nogen er det let
og ligetil at finde ud af, hvad der
skal ske.

Men måske har du brug for hjælp til at finde den nye retning?

Det arbejder vi med i Trin 2:
Find den nye retning.

Vi lægger ud med en personlig workshop, hvor du og jeg samarbejder om at konkretisere dine drømme, sætte retning på din livsændring, dine jobmuligheder eller måske din nye forretningside.

Resultatet af workshoppen er en eller flere opgaver, som du skal arbejde videre med for at komme tættere på dit mål.

Med i pakken følger fire opfølgende telefon- eller Skype-møder. Dem bruger vi til at holde dig på sporet og sparre i forhold udviklingsprocessen hen mod dit nye arbejdsliv.

Hvad er der i pakken?

3 timers personlig workshop – bare dig og mig
4 x opfølgning på telefon/Skype

Trin 3: Fra tanke til handling

Dette forløb er for dig, der har besluttet dig for en stor forandring i dit arbejdsliv. Du vil måske skifte karrierespor til et helt nyt arbejdsejdsfelt – eller starte en virksomhed.

Målet med Trin 3:
Fra tanke til handling er at få lavet en realistisk handlingsplan. Hvad skal du gøre (og hvornår) for at realisere dit mål.

Vi mødes fysisk eller på Skype og laver en opsamling af trådene fra dit tidligere arbejde med din livsændring, din arbejdssituation eller din ide.

Med udgangspunkt i din kernesætning og din målsætning laver vi en konkret handlingsplan med delmål – en plan, der er klar til at blive til virkelighed.

Jeg har et stort netværk i alle mulige brancher (det er noget af det, der giver mig arbejdsglæde), og jeg hjælper gerne med at finde de folk, der kan hjælpe dig med at realisere din drøm.

Hvad er der i pakken:

5-6 timers personlig workshop
4 x opfølgning på telefon/Skype

Alle fysiske møder finder som udgangspunkt sted i Spinderihallerne i Vejle og er inkl. forplejning. Et samlet forløb afvikles normalt over 1-3 måneder.
Har du brug for et individuelt forløb med mere fordybelse, så tag fat i mig – så finder vi ud af, hvad der passer præcist til dig.

Om Maja Olsen-Stahl

Jeg har selv haft rigtig mange forskellige jobs i forsøget på at finde arbejdsglæden.

Selvom jeg på papiret var dygtig til dem alle sammen og skabte gode resultater for mine kunder og arbejdsgivere, så var jeg aldrig selv rigtigt tilfreds.
Jeg følte mig tappet for energi og syntes ofte mine opgaver var meningsløse – selvom jeg var god til at løse dem og havde fine eksamenspapirer.

I mange år tænkte jeg, at så måtte jeg jo bare finde noget andet at lave – og det var aldrig svært for mig at finde et nyt job. Men det hjalp ikke rigtigt på arbejdsglæden.

Jeg havde nemlig endnu ikke fundet ud af, at man er nødt til at gøre tingene i den rigtige rækkefølge.

En rækkefølge, der altid starter med kernen.

Min egen kernesætning er “at begejstre og støtte mennesker i at udfordre det eksisterende så de lykkes med deres formål”. Som i dag er mit kompas for de valg jeg træffer og det der driver min forretning.

Når jeg kigger tilbage på min gamle karriere, er det tydeligt, at når jeg havde det bedst, så var det i de sammenhænge, hvor jeg havde mulighed for i glimt at arbejde ud fra min kerne.

I dag udlever jeg min kerne (og finder utrolig stor glæde!) ved at hjælpe andre mennesker med at finde arbejdsglæden.

Den metode, som jeg oprindeligt opfandt for at hjælpe mig selv er nu blevet slebet til og testet på en række mennesker, der har fået hjælp til at finde arbejdsglæden og få et hverdagsliv med mening og energi.

Jeg kan stadig blive forundret over, hvor nemt og hurtigt mine kunder er i stand til at forandre deres arbejdsliv, når først de tager tingene i den rigtige rækkefølge.

Mit arbejde er gennemsyret af ønsket om at skabe en holdbar løsning for dig, så du finder glæde og mening i dit arbejdsliv. Min arbejdsmetode er langt fra konventionel, men tager udgangspunkt i mange års erfaring fra erhvervslivet med kommunikation, udvikling af ideer, koncepter og mennesker.

MIN BAGGRUND

Jeg er uddannet industriel designer fra en arkitektskole. Jeg har arbejdet med salg (på den hardcore måde!) af industrianlæg og byggematerialer i både Danmark og Tyskland. Jeg har arbejdet med kommunikation og markedsføring af højteknologisk grej – og forresten også bittesmå, lokale fødevareproducenter. Jeg har været ansat i kæmpevirksomheder og kørt min egen lille enkeltmandsforretning. I flere omgange har jeg fungeret som sparring for ledelsen i forhold til udvikling og personale.

Jeg har med andre ord prøvet alt muligt – og lært en helt masse om, hvordan tingene foregår i den virkelige verden. Den erfaring og mit store netværk bruger jeg til at hjælpe dig, når formålet og værdierne skal omsættes til handling og resultater.

”Det er min mission at tingene skal give mening og især arbejdslivet, Vi skal stå glade op om morgenen og få energi af det vi arbejder med.”

KONTAKT MIG

På telefon 2172 1704
Eller mail maja@olsenstahl.dk